ConcertMuziekmatinee

Katja Ji Trio: komt te vervallen!

19 april 16:15 - 18:15

KOMT TE VERVALLEN!

Katja Ji Trio

Pedro Ivo Ferreira (contrabas)
Robin Van Rhijn (drums)
Katja Ji (piano)

Deze musici spelen een mix van jazz, modern klassieke en Koreaanse traditionele muziek. Het trio deelt een sterk bewustzijn wat betreft geluidskwaliteit, timbre en organische perspectief. Ze nodigen u uit om de verhalen te beluisteren over Samsara, feestelijke rituelen uit het verre Oosten. Er zullen nieuwe composities van Katja Ji worden gepresenteerd op de 19e in Huis De Pinto.

Katja Hyunjung Ji is een bekroond jazzpianist uit Seoul, Korea. Ze speelde vroeger Koreaanse hedendaagse muziek. Ze werd aangetrokken door de wereld van improvisatie en de traditie van Jazz sinds haar verhuizing naar Nederland. Haar muziek op basis van jazz, modern klassieke en Koreaanse traditionele muziek, is gevoed door te spelen met musicale grootheden in Nederland. Haar nieuwe trio, met Pedro Ivo Ferreira (contrabas) en Robin van Rhijn (drums), blinkt uit in hun individuele muzikaliteit.

Opleiding: Seoul Hogeschool voor de Kunsten 2008, Koninklijk Conservatorium van Den Haag 2017 Conservatorium van Amsterdam 2019

15:45 deuren open | 16:15 aanvang programma
entree € 5 (alleen contant, géén pin) | kinderen € 2,50 | vrienden gratis
reserveren aanbevolen via 020 3700210 of matinee@huisdepinto.nl