Informatie

Huis De Pinto

Heropening Huis De Pinto

Huis De Pinto heeft de deur weer geopend voor publiek met inachtneming van de anderhalve meter afstand tot de medemens. Vanaf 15 juni is iedereen (in kleine getale) welkom. In de benedenruimtes kunnen maximaal 15 personen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Voorlopige openingstijden:

Iedere maandag t/m zaterdag van 13:30-17:00 zijn de ontmoetingsruimte en leeszaal geopend voor publiek en kunnen mensen langskomen bij onze ruilbibliotheek of om te studeren.

In de ochtenden van 9:00-12:30 en avonden van 18:00-22:30 is Huis De Pinto beschikbaar voor verhuur, vergaderingen en programma’s.

Wilt u één van de ruimtes van Huis De Pinto huren dan kunt u contact opnemen met verhuur@huisdepinto.nl.

Heeft u een cultureel programma, cursus of activiteit die u zou willen laten plaatsvinden in Huis De Pinto dan kunt u contact opnemen met programma@huisdepinto.nl.

We hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

_____________________________________________________________

Middenin de Amsterdamse Nieuwmarktbuurt, in een pand met een eeuwenlange geschiedenis, bevindt zich cultureel & literair centrum Huis De Pinto. Een ontmoetingsplek met een gevarieerd cultureel programma. In de voorruimte kan men kranten en tijdschriften lezen, koffie of thee drinken, en met elkaar van gedachten wisselen. In de fraaie leeszaal bevindt zich de ruilbibliotheek en kan men in alle rust lezen en studeren. 

Huis De Pinto programmeert boekpresentaties, lezingen, muziekoptredens, filosofiecursussen, kunstprojecten, tentoonstellingen, filmvoorstellingen, en nog veel meer. 

Voor meer informatie over de organisatie kijkt u hier.