Informatie

Vrienden

Niemand kan zonder vrienden. Ook Huis De Pinto niet. Om onze programma's te organiseren zoeken we altijd hulp. Wellicht wilt u ons steunen? Dat kan op verschillende manieren.

Vriend worden

Iedereen die jaarlijks € 50, € 75 of € 100 doneert d.m.v. een machtiging wordt Vriend van Huis De Pinto. Als dank hiervoor ontvangt u een Vriendenpas waarmee u de programma's die wij organiseren gratis kunt bijwonen.

Meer informatie en aanmeldformulier

Giften en ANBI-status

Huis De Pinto is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Door de culturele ANBI-status zijn bepaalde giften aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Structurele giften of donaties d.m.v. een periodieke overeenkomst leveren bovendien een extra aftrek van de inkomstenbelasting op. Voor meer informatie daarover, kijkt u op belastingdienst.nl. Het RSIN/fiscaal nummer van de stichting is 818708700.

We zijn natuurlijk heel blij met elk bedrag dat u wilt missen. Giften kunt u overmaken op NL02RAB00136399770 t.n.v. Huis De Pinto o.v.v. 'gift'.

Zou u Huis De Pinto, voor minstens 5 jaar, structureel willen steunen? We zouden het enorm op prijs stellen. U kunt hiervoor een afspraak maken via [email protected]

Zakenvriend worden

Bent u ondernemer of vertegenwoordigt u een bedrijf? Dan kunt u ons financieel steunen als Zakenvriend van Huis De Pinto. Zie voor meer informatie: zakenvriend worden