Zakenvriend worden?

Zakenvriend worden

Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer of vertegenwoordigt u een bedrijf en wilt u ons financieel steunen dan stellen wij dat uiteraard zeer op prijs. Immers, investeringen in cultuur betalen zich dubbel en dwars terug: hoe aantrekkelijker het aanbod van kunst en cultuur in het centrum van de stad, hoe hoger de belevings- en verblijfswaardeAls bedrijf kunt u op drie manieren aan ons sponsorprogramma deelnemen:

  • Zakenvriend 250 per jaar. Dit biedt u de mogelijkheid 1x per jaar met 2 personen deel te nemen aan een halfjaarlijks cultureel event in Huis De Pinto
  • Zilveren zakenvriend 500 per jaar. Dit biedt u de mogelijkheid 2x per jaar met 2 personen deel te nemen aan een halfjaarlijks cultureel event in Huis De Pinto
  • Gouden zakenvriend 1000 per jaar. Dit biedt u de mogelijkheid 2x per jaar met 2 personen deel te nemen aan ons halfjaarlijks cultureel event + de mogelijkheid te vergaderen in onze bibliotheek + eventueel naamsvermelding op de website van Huis De Pinto.

N.B. Huis De Pinto is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Door de culturele ANBI-status zijn bepaalde giften aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Structurele giften of donaties d.m.v. een periodieke overeenkomst leveren bovendien een extra aftrek van de inkomstenbelasting op. Voor meer informatie, kijkt u op belastingdienst.nl . Het RSIN/fiscaal nummer van de stichting is 818708700.

Als u ervoor voelt om ons te steunen, kunt u e-mailen naar zakenvrienden@huisdepinto.nl