Koffieconcert

What should we duo?

9 oktober 11:00 - 11:45

What should we duo?

Elisa Misas Santín – viool

Ines López Gallagher – cello

Programma

Ludwig van Beethoven - Eyeglasses duo

Paul Hindemith - Duo for viola and cello

I. Pleyel - Duo No. 1 originally written for two violas. In two movements: Allegro moderato and Tempo di Minuetto

Garth Knox:

- Song of the sea (from the Pocket Concerto)

- Barrière Sonata No. 10 originally written for two cellos. In three movements: Andante, Adagio and Allegro prestissimo

Elisa Misas Santín

Elisa is geboren in het jaar 2000 en begon op 7-jarige leeftijd altviool te spelen. Tien jaar later startte ze haar bachelor studie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Sven Arne Tepl, Judith Wijzenbeek en Francien Schatborn. Ze speelde onder meer in het Nationaal Jeugdorkest, Orquesta Joven de Andalucía, het orkest van de academie van Barenboim-Saïd en Joven Orquesta Barroca de Sevilla. Ze won diverse prijzen. Ze heeft masterclasses gevolgd bij beroemde violisten. Elisa bespeelt een Tsjechische altviool uit 1994 van de gitaarbouwer Jan B. Spidlen, geleend van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Ines López Gallagher

Ines, geboren op 24 december 2001 in Cork, is celliste. Op dit ogenblik rondt ze haar derdejaars bachelor studie af aan het Conservatorium van Amsterdam bij Pieter Wispelwey. Ze begon haar muzikale opleiding op 5-jarige leeftijd in een muziekschool in Madrid. Op haar zestiende trad ze op met Dvorak’s Rondo Op. 94 voor cello en orkest in het Teatro Auditorio de San Lorenzo de El Escorial voor een gehoor van meer dan 1000 bezoekers. Ze studeerde in 2019 cum laude af in de vakken cello, kamermuziek en muziekgeschiedenis. Recent werkte ze samen met het Nationaal Jeugdorkest en met het JOCSMAB-orkest in Madrid.

DATUM EN TIJD Zondag 9 oktober | Aanvang 11.00 uur | Zaal open 10.30 uur | Entree € 6,00 | Stadspas met groene stip € 5,00 | Vrienden van Huis De Pinto gratis

KAARTVERKOOP IN HUIS DE PINTO Tijdens openingsuren overdag zijn ook enkele kaarten tegen contante betaling verkrijgbaar

bestel kaartjes