ConcertKoffieconcert

Senza Dubbio

9 december 11:00 - 12:30

Huis de Pinto organiseert i.s.m. het Conservatorium van Amsterdam een laagdrempelig, informeel podium voor talentvolle musici die ook eens zonder stress iets willen uitproberen; nieuw repertoire, een try-out, improvisatie: Wat zíj willen!

Senza Dubbio: Marta en Juliusz


De Portugese Marta Gonçalves Vilaça (1999) studeert klassiek fluit aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij speelt al fluit vanaf haar zevende jaar. Na haar middelbare school in Porto ging ze naar Nederland om zich onder Marieke Schneemann verder te bekwamen. Ze won verschillende prijzen in Portugal, waar ze speelde in de meest prestigieuze concertzalen, waaronder de Casa da Musica in Porto. Marta werkt graag samen met grote componisten als David Maslanka en bekende dirigenten, zoals Douglas Bostok, Jean-Marc Burfin en Ed Spanjaard.

De klassieke gitarist Juliusz Warszawski (1998) uit Polen studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. Na twaalf jaar muziekonderricht in Polen ging hij naar Nederland om zich verder te bekwamen in het bachelorprogramma van Gabriel Bianco. Behalve voor klassieke muziek heeft Juliusz een passie voor moderne stijlen als blues, en jazz. Hij speelt zowel akoestische als elektrische gitaar.

Senza Dubbio speelt een gevarieerd repertoire:

Celso Machado - Paçoca Choro
Antonio Carlos Jobim - Wave
Astor Piazzolla - Libertango
Celso Machado - Sambossa
Egberto Gismonti - Agua y vinho
M. Castelnuovo-Tedesco - Sonatina 1&2 mov.
Celso Machado - Quebra Queixo
Chet Baker - There will never be another you
Celso Machado - Piazza Vittorio
Gabriel Faure - Pavane
Celso Machado - Pe de Moleque
Astor Piazzolla - Bordel

zaal open 10:30 | aanvang 11:00
toegang 5 euro (contant, geen pin aanwezig)
reserveren via 020-3700210