Bijeenkomst

Leven met dementie in coronatijd - geannuleerd!

7 oktober 19:30 - 21:00

Herstart Alzheimer Trefpunt Centrum GEANNULEERD!

In verband met het coronavirus willen we vanaf woensdag 7 oktober in een andere vorm bij elkaar komen in het Pintohuis. We gaan in een kleine groep in gesprek met elkaar over zaken die ons bezig houden. Sjef van Bommel leidt de gesprekken. We nodigen steeds een professional uit om aan het gesprek deel te nemen (casemanager dementie, mantelzorgconsulent). Nel van Rietschoten, die al jarenlang de leestafel verzorgt, is er ook bij.

 Het thema voor 7 oktober is: ‘Leven met dementie in Coronatijd’.

Wat kunt u doen om iemand met dementie zo goed mogelijk te ondersteunen? Hoe ga je om met gevoelens van onveiligheid en met minder sociaal contact? En hoe blijft u goed voor elkaar en ook voor uzelf zorgen?

Net als voorheen komen we iedere eerste woensdag van de maand bij elkaar. Het Pintohuis is open vanaf 19.00 u. We gaan met elkaar in gesprek van 19.30 – 20.30 uur en kunnen van 20.30 – 21.00 uur napraten.

Omdat we in verband met de anderhalve meter-regel slechts met een kleine groep in het Huis De Pinto terecht kunnen is het nodig je vooraf aan te melden bij Rogier Willems: