Koffieconcert

Duo Kris Ng en Aarón Ormaza Vera

8 mei 11:00 - 13:00

Kris Ng – sopraan
Aarón Ormaza Vera – piano

De uit Hong Kong afkomstige sopraan Kris Ng is onlangs afgestudeerd aan de Dutch National Opera Academy. Ze heeft al een reeks optredens op haar naam staan. Ze zong in het entréeprogramma van het Concertgebouw en het Zuiderstrandtheater met het Residentieorkest onder leiding van Felix Bender. Binnenkort treedt zij op als sopraansolist in Poulencs Gloria met het VU-Koor en het Amsterdam Symphony Orchestra Con Brío.

De Ecuadoraanse pianist Aarón Ormaza Vera begon op jonge leeftijd met pianospelen. Hij nam lessen aan het Conservatorio Sergei Rachmaninov in zijn geboortestad Guayaquil en daarna aan de Muziekfaculteit van de Universidad de Especialidades Espíritu Santo. Na zijn diploma in 2016 zette hij zijn pianostudie voort aan het Conservatorium van Amsterdam onder begeleiding van Jan Wijn. Momenteel volgt Ormaza Vera zijn Masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam bij docent Frank van de Laar.

Programma:

Fauré - Mandoline - Cinq Mélodies 
Doming Lam - Three Night songs of Li Pai (1957)
Ernest Hui - Yijianmei (2010)
Händel - Piangerò la sorte mia - Giulio Cesare 
Messiaen - Pourquoi - Trois Mélodies 
Messiaen - Le sourire - Trois Mélodies 
Mozart -  Quando avran fine omai...padre, germani, addio! - Idomeneo
Duparc - Extase
Duparc - Soupir
Duparc - Chanson trieste
Leo Brouwer - Boceto No.2 René Portocarrero

KAARTVERKOOP IN HUIS DE PINTO Per voorstelling zijn enkele kaarten beschikbaar die vooraf besteld en betaald kunnen worden in Huis De Pinto.

DATUM EN TIJD zondag 8 mei | Aanvang 11.00 uur | Zaal open 10.30 uur | Eindtijd 13.00 uur | Entree 6,00 | Op vertoon van Stadspas met groene stip 5,00 | Vrienden gratis

bestel kaartjes