ConcertMuziekmatinee

Katja Ji & John Ruocco

21 november 16:00 - 18:00

Katja Ji is een bekroonde pianiste en componiste uit Seoul, Zuid-Korea. Aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het conservatorium van Amsterdam kreeg ze les van Juraj Stanik, Karel Boehlee, Rob van Babel en Harmen Fraanje. Haar composities beslaan een breed spectrum variërend van Koreaanse traditionele muziek, klassieke muziek en jazz. 

John Ruocco is een Amerikaanse jazzklarinet en saxofonist die in Nederland woont en werkt. Hij heeft gewerkt met artiesten als Dizzy Gillespie, Art Farmer, Slide Hampton, Ed Soph, Beaver Harris, Teddy Edwards, Toots Thielemans, Philip Catherine, Joe Lovano, Billy Hart, Kenny Werner, Charles Loos, Bert Joris, Peter Hertmans, Richard Rousselet , Michel Herr en de ACT Big Band.

Een muzikale middag uitgevoerd in solo’s en duetten met composities van Katja Ji die Koreaanse traditionele muziek en moderne klassieke muziek weerspiegelen en daarnaast improvisatie en gearrangeerd jazzrepertoire.

Reserveren met opgave van naam en telefoonummer verplicht via contact@huisdepinto.nl of 020-3700210 tussen 10.00 en 16.00 uur.

We kunnen weer 30 bezoekers in de voor- of achterzaal ontvangen. We vragen de bezoekers om een geldige QR-code te tonen op de CoronaCheckapp of geprint op papier. Afzeggen? Graag bijtijds in verband met het beperkt aantal beschikbare plaatsen.

RESERVERINGEN OPHALEN UITERLIJK EEN KWARTIER VOOR AANVANG.

deur open: 15.45 uur | aanvang: 16.15 uur | einde: 18.00
toegang € 5 (alleen contant, geen pin) | kinderen € 2,50 | vrienden gratis