Koffieconcert

Jong Talent

10 september 11:00 - 12:00

‘Jong talent’ is een koffieconcert in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam.

Nata Roinischvili – viool
Yuxin Chen - altviool

Programma

Mozart - violin/viola duo in B Flat Major
1. Adagio - Allegro
2. Andante Cantabile 

Sibelius - C major duets

Handel, Halvorsen - Passagcalia 


Nata's avontuur als muzikant begon toen ze nog maar vier jaar oud was. Haar beide ouders waren muzikant. Op zevenjarige leeftijd begon ze deel te nemen aan wedstrijden en audities voor verschillende projecten en festivals. Ze won door de jaren heen eerste prijzen en speciale prijzen voor de beste kamermuziek. In 2018 werd ze toegelaten aan het Conservatorium van Amsterdam voor de bachelor in de klas van Ilya Grubert en Kees Koelmans. Later in haar studie besloot ze haar vioollessen voort te zetten bij Peter Brunt. Momenteel speelt ze in het Damsco Quartet.

Yuxin Chen begon haar opleiding tot violist aan de Shenzhen Arts School in China. Ze vervolgde haar bachelorstudie aan het koninklijk conservatorium in Birmingham. Op dit ogenblik volgt ze haar opleiding tot master bij Marjolein Dispa aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze speelde in verschillende orkesten in het Verenigd Koninkrijk.

DATUM EN TIJD Zondag 10 september | Aanvang 11.00 uur | Zaal open 10.30 uur | Entree € 6,00 | Vrienden van Huis De Pinto gratis

bestel kaartjes