Interactieve workshop en concert

12 september 16:00 - 16:45

Interactieve workshop door Suzuki-viooldocenten Coutier Rademaker en Monique Dowgwillo, met concert met pianiste Kana Yamaguchi en diverse leerlingen.

Van vrijdag 7 t/m woensdag 12 september 2018 is er in Huis de Pinto de Vioolweek met concerten, debatten, exposities en workshops. Op woensdag 12 september sluiten we de week af met een interactieve Suzuki-workshop voor kinderen uit groep 2, 3 of 4 van de basisschool. Op speelse wijze zullen de kinderen kennismaken met de viool en de stok, ritmes en klank en het bijzondere didactische materiaal dat gebruikt wordt bij de Suzuki-methode.

Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. U kunt uw kind telefonisch (020 - 3700210) of via de mail (contact@huisdepinto.nl) aanmelden, vermeld daarbij de naam en leeftijd van uw kind.

Concert

Aansluitend, van 17:00 tot 17:30 uur, zullen Coutier Rademaker en Monique Dowgwillo samen met hun leerlingen en pianiste Kana Yamaguchi een kort concert geven. Dit concert is ook toegankelijk voor volwassenen en kinderen die niet hebben deelgenomen aan de interactieve workshop.

Afbeeldingen