Vacature Programmabegeleider

Vacature programmabegeleider Huis De Pinto

In het kort

Cultureel en literair ontmoetingscentrum Huis De Pinto zoekt met spoed enkele programmabegeleiders voor een filmprogramma, een muziekprogramma en een informatief Oost-Europa-programma. Inzet max 8 uur per maand.

Taakomschrijving

Als programmabegeleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van een programma. Je ondersteunt de externe programmaker vooraf, tijdens en na de voorstelling. Afhankelijk van het programma is dat 6 tot maximaal 10 x per jaar op vaste maandelijkse avonden of op de zondagmiddag. In de zomermaanden (juli en augustus) zijn er geen voorstellingen.

Wat ga je doen?

Kopij voor publiciteit afstemmen met (externe)programmamaker(s)

Evenementenvrijwilligers regelen voor de voorstelling

Inrichten en opruimen zaal en bar samen met de evenementenvrijwilligers

Technische ondersteuning bieden, mn de beamer bedienen idem

Bezoekers ontvangen, kaartverkoop en bar runnen idem

Evaluatieformulieren invullen

Wat voor kwaliteiten zijn nodig?

Je bent initiatiefrijk en kunt goed organiseren.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat voor begeleiding krijg je?

Je wordt ingewerkt door een medevrijwilliger

Wat krijg je ervoor terug?

Je begeleidt een interessant cultureel evemenement: een muziekprogramma, een filmprogramma of een lezingenreeks. Je maakt deel uit van een enthousiaste groep vrijwilligers die samen Huis De Pinto runnen. In eerste instantie ben je programmabegeleider, maar mogelijkheden om je ook op andere manieren in te zetten zijn er volop. Het werken in een prachtig zeventiende-eeuws pand met een rijke Amsterdamse historie, het culturele programma en de ruilbibliotheek zijn bijkomende extra's.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?

Je draagt samen met anderen bij aan het in stand houden van een culturele-literaire ontmoetingsplek op een bijzondere locatie in het centrum van Amsterdam.

Werktijden

De werktijden zijn flexibel. Reken op maximaal een halve dag per week. 

Hoe kom je in aanmerking?

Stuur een beknopt CV en motivatie op naar vrijwilligers@huisdepinto.nl  Een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek volgt dan. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar programma@huisdepinto.nl of bel met Ruurd Werner (06-26062069) of Anne-Mariken Raukema (06-36196984)