Alzheimertrefpunt

6 juni 2018

19:30–21:30

Elke eerste woensdag van de maand (uitgezonderd juli, augustus en september) is het Alzheimer Trefpunt Amsterdam Centrum te gast in Huis De Pinto.

Het Alzheimer Trefpunt is een prettige en veilige plek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en hulpverleners. Ook andere belangstellenden zijn welkom. U kunt er met lotgenoten praten over de dingen die u meemaakt en er is veel informatie beschikbaar. U hoeft zich niet tevoren aan te melden en de toegang is gratis.

6 jun: In gesprek met een mantelzorger
Wat betekent het voor jou als mantelzorger als je partner of één van je ouders gaat dementeren? Je relatie wordt langzaamaan heel anders en er komt een zorgende rol bij. Wat doet dat met je als mantelzorger en wat kom je daarbij allemaal tegen? Wat heb je als mens nodig om ermee om te kunnen gaan en om het vol te houden?
Door middel van een interview met een mantelzorger zullen wij over deze onderwerpen samen in gesprek gaan.

inloop vanaf 19:00 | aanvang 19:30 | eind 21:30

Voor meer informatie over het Alzheimer Trefpunt Amsterdam Centrum kijk op meer op www.alzheimeramsterdam.nl of u kunt bellen met Noor Conijn (CentraM) 06-44740437 of Kees Kramer (Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael) 06-15584096.
 
Zie ook https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/amsterdam/alzheimer-trefpunt-amsterdam-centrum of meld je aan voor de nieuwsbrief van het Alzheimer Trefpunt.